26/09/2018 26/09/2018 Με την δέουσα ιεροπρέπεια εορτάσθη την Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου, η ανάμνηση του θαύματος της αρπαγής του παιδός στον αέρα στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Υψωμαθείων. Ιερούργησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σηλυβρίας Μάξιμος, Επόπτης της Περιφερείας, πλαισιούμενος από τους ιερείς της Περιφερείας. Έψαλαν ο Οσιωτ. Μοναχός Νικόλαος Διονυσιάτης, ο οποίος συνέθεσε ύμνους επί τη εορτή,...
26 Σεπτεμβρίου, 2018 - 7:22

Στα Υψωμάθεια για την ανάμνηση του θαύματος “της εν των αέρι αρπαγής του παιδός”

Διαδώστε:
Στα Υψωμάθεια για την ανάμνηση του θαύματος “της εν των αέρι αρπαγής του παιδός”

Με την δέουσα ιεροπρέπεια εορτάσθη την Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου, η ανάμνηση του θαύματος της αρπαγής του παιδός στον αέρα στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Υψωμαθείων.

Ιερούργησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σηλυβρίας Μάξιμος, Επόπτης της Περιφερείας, πλαισιούμενος από τους ιερείς της Περιφερείας.
Έψαλαν ο Οσιωτ. Μοναχός Νικόλαος Διονυσιάτης, ο οποίος συνέθεσε ύμνους επί τη εορτή, και ο Μουσικολ. Πρωτοψάλτης της Περιφερείας κ. Παναγιώτης Τζανάκος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων