01/12/2018 01/12/2018 Ενημερωτικό Δελτίο Από το Γραφείο Τύπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου Επίσκεψη της Προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ., κυρίας Φώφης Γεννηματά στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε σήμερα, Σαββάτο, 1η Δεκεμβρίου, στο Φανάρι, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, κυρία Φώφη Γεννηματά. Η κυρία Γεννηματά, που συνοδευόταν από τους βουλευτές Κώστα Σκανδαλίδη και Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, είχε...
01 Δεκεμβρίου, 2018 - 15:36
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2018 - 15:40

Το Φανάρι για την επίσκεψη Γεννηματά

Διαδώστε:
Το Φανάρι για την επίσκεψη Γεννηματά

Ενημερωτικό Δελτίο
Από το Γραφείο Τύπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Επίσκεψη της Προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ.,
κυρίας Φώφης Γεννηματά
στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε σήμερα, Σαββάτο, 1η Δεκεμβρίου, στο Φανάρι, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, κυρία Φώφη Γεννηματά.

Η κυρία Γεννηματά, που συνοδευόταν από τους βουλευτές Κώστα Σκανδαλίδη και Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Παναγιώτατο θέματα που άπτονται των σχέσεων Πολιτείας-Εκκλησίας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της προωθούμενης από την Κυβέρνηση Συνταγματικής αναθεώρησης, καθώς και της προτεινόμενης συμφωνίας που περιλαμβάνει σχέδιο και μεταρρύθμισης της μισθοδοσίας του εφημεριακού κλήρου.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία παρέστησαν ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος, Διευθυντής του εν Αθήναις Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου, και ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Δεληκωσταντής, Διευθ. του Α’ Πατριαρχικού Γραφείου, υπογραμμίσθηκε, μεταξύ άλλων, το ζωηρό ενδιαφέρον του Οικουμενικού Πατριαρχείου για τα ζητήματα του εφημεριακού κλήρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων