04/12/2018 04/12/2018 Τη στήριξή του στις προσπάθειες του Προέδρου της  Νοτίου Κορέας Μουν Τζέι-ιν να γίνει πραγματικότητα η ένωση της χώρας με την Βόρεια Κορέα , εξέφρασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη Σεούλ. “Τα νέα από την πρόσφατη συνάντηση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ-ουν ήταν καλά,...
04 Δεκεμβρίου, 2018 - 13:53
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2018 - 17:09

Υπέρ της ενοποίησης Βορείου και Νοτίου Κορέας ο Οικ. Πατριάρχης

Διαδώστε:
Υπέρ της ενοποίησης Βορείου και Νοτίου Κορέας ο Οικ. Πατριάρχης

Τη στήριξή του στις προσπάθειες του Προέδρου της  Νοτίου Κορέας Μουν Τζέι-ιν να γίνει πραγματικότητα η ένωση της χώρας με την Βόρεια Κορέα , εξέφρασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη Σεούλ.

“Τα νέα από την πρόσφατη συνάντηση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ-ουν ήταν καλά, και ειλικρινώς προσεύχομαι ότι οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν εκ νέου προκειμένου να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς την συμφιλίωση και την ενοποίηση” τόνισε ο Παναγιώτατος, σε συνέντευξή του στη Σεούλ, όπως μεταδίδουν τα νοτιοκορεατικά μέσα ενημέρωσης.

“Την Παρασκευή θα συναντήσω τον πρόεδρο Μουν, και θα του εκφράσω την πλήρη υποστήριξή μου στις προσπάθειές του να επανενώσει την Κορεατική Χερσόνησο, και την ελπίδα μου ότι η ενοποίηση θα γίνει κατά τη διάρκεια της θητείας του” τόνισε ο Οικουμενικός Πατριάρχης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων