09/01/2019 09/01/2019 Όλα τα μέλη της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου υπέγραψαν τον Τόμο για την Αυτοκεφαλία της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, δήλωσαν εκπρόσωποι Τύπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, όπως μεταδίδει το πρακτορείο TASS. Όπως γράφει το σχετικό δημοσίευμα, σε ερώτηση του πρακτορείου για το πότε θα επιστρέψει ο Τόμος στην Ουκρανία, δεν δόθηκε συγκεκριμένη απάντηση “αλλά θα...
09 Ιανουαρίου, 2019 - 13:17
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2019 - 14:14

Υπεγράφη ο Τόμος από την Αγία και Ιερά Σύνοδο στο Φανάρι

Διαδώστε:
Υπεγράφη ο Τόμος από την Αγία και Ιερά Σύνοδο στο Φανάρι

Όλα τα μέλη της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου υπέγραψαν τον Τόμο για την Αυτοκεφαλία της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, δήλωσαν εκπρόσωποι Τύπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, όπως μεταδίδει το πρακτορείο TASS.

Όπως γράφει το σχετικό δημοσίευμα, σε ερώτηση του πρακτορείου για το πότε θα επιστρέψει ο Τόμος στην Ουκρανία, δεν δόθηκε συγκεκριμένη απάντηση “αλλά θα παραδοθεί στο εγγύς μέλλον”

Υπενθυμίζεται ότι ο Τόμος μεταφέρθηκε στην Ουκρανία, όπου εκτέθηκε για μία ημέρα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας Κιέβου, ανήμερα της εορτής των Χριστουγέννων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων