29/07/2021 29/07/2021 Τον Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ δέχθηκε σε ακρόαση τις προηγούμενες ημέρες ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόταν από τον Αρχιμανδρίτη π. Μάξιμο Χατζή, Αρχιερατικό Επίτροπο Εδέσσης, τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωάννη Σπυρίδη, Αρχιερατικό Επίτροπο Γιαννιτσών, και τον κ. Πέτρο Τζώρτζη, συνεργάτη της Μητροπόλεως. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ο...
29 Ιουλίου, 2021 - 8:44
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2021 - 14:03

Απότμημα λειψάνου του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Απότμημα λειψάνου του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Τον Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ δέχθηκε σε ακρόαση τις προηγούμενες ημέρες ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόταν από τον Αρχιμανδρίτη π. Μάξιμο Χατζή, Αρχιερατικό Επίτροπο Εδέσσης, τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωάννη Σπυρίδη, Αρχιερατικό Επίτροπο Γιαννιτσών, και τον κ. Πέτρο Τζώρτζη, συνεργάτη της Μητροπόλεως.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ο Σεβασμιώτατος παρέδωσε στον Παναγιώτατο απότμημα του ιερού λειψάνου του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης, εικόνες και την Ακολουθία του Αγίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων