02/06/2023 03/06/2023 Ο απερχόμενος Πρέσβης της Γαλλίας στην Άγκυρα, κ. Hervé Magro επισκέφθηκε την Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023 το Οικουμενικό Πατριαρχείο, όπου έγινε δεκτός από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Ο κ. Magro εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Πατριάρχη για την επικοινωνία που είχαν κατά την περίοδο της θητείας του στην Τουρκία. Ο Παναγιώτατος τον...
02 Ιουνίου, 2023 - 20:24
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2023 - 4:08

Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη στο Φανάρι του Πρέσβη της Γαλλίας στην Άγκυρα

Διαδώστε:
Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη στο Φανάρι του Πρέσβη της Γαλλίας στην Άγκυρα

Ο απερχόμενος Πρέσβης της Γαλλίας στην Άγκυρα, κ. Hervé Magro επισκέφθηκε την Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023 το Οικουμενικό Πατριαρχείο, όπου έγινε δεκτός από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Ο κ. Magro εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Πατριάρχη για την επικοινωνία που είχαν κατά την περίοδο της θητείας του στην Τουρκία.

Ο Παναγιώτατος τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον της Γαλλίας και του ιδίου προσωπικώς για τα ζητήματα που απασχολούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και το ποίμνιό του στην Τουρκία, και του εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του για την μελλοντική υπηρεσία του στην Πρεσβεία της Γαλλίας στο Λίβανο.

(Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων