24/10/2018 24/10/2018 Την μνήμη του  Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου τιμά η ορθόδοξη κοινότητα του Λονδίνου, στο ομώνυμο παρεκκλήσι στο Έντμοντον. Όπως αναφέρει η Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας σε ανακοίνωσή της, την παραμονή της εορτής θα τελεστεί Εσπερινός προεξάρχοντος του Θεοφιλ. Επισκόπου Τροπαίου κ. Αθανασίου. Την Παρασκευή  26 Οκτωβρίου το πρωί θα τελεστεί θεία λειτουργία, στην οποία...
24 Οκτωβρίου, 2018 - 11:26
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2018 - 11:27

Η μνήμη του Αγίου Δημητρίου στο Λονδίνο

Διαδώστε:
Η μνήμη του Αγίου Δημητρίου στο Λονδίνο

Την μνήμη του  Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου τιμά η ορθόδοξη κοινότητα του Λονδίνου, στο ομώνυμο παρεκκλήσι στο Έντμοντον.

Όπως αναφέρει η Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας σε ανακοίνωσή της, την παραμονή της εορτής θα τελεστεί Εσπερινός προεξάρχοντος του Θεοφιλ. Επισκόπου Τροπαίου κ. Αθανασίου.

Την Παρασκευή  26 Οκτωβρίου το πρωί θα τελεστεί θεία λειτουργία, στην οποία θα προστεί ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων & Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων