12/03/2022 12/03/2022 Στο Αρχιεπισκοπικό Παρεκκλήσιο του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην έδρα της ΙεράςΑρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας στο Λονδίνο, ετελέσθη η πρώτη Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου. Την Ακολουθία ετέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Νήφων Τσιμαλής, Ιδιαίτερος Γραμματεύς του Αρχιεπισκοπικού Γραφείου. Έψαλλε η διορθόδοξη χορωδία Λονδίνου (Mosaic Choir). Ο π. Νήφων διεβίβασε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου...
12 Μαρτίου, 2022 - 13:44
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2022 - 13:41

Α΄ Χαιρετισμοί στο Αρχιεπισκοπικό Παρεκκλήσιο του Λονδίνου

Διαδώστε:
Α΄ Χαιρετισμοί στο Αρχιεπισκοπικό Παρεκκλήσιο του Λονδίνου

Στο Αρχιεπισκοπικό Παρεκκλήσιο του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην έδρα της ΙεράςΑρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας στο Λονδίνο, ετελέσθη η πρώτη Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Την Ακολουθία ετέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Νήφων Τσιμαλής, Ιδιαίτερος Γραμματεύς του Αρχιεπισκοπικού Γραφείου.

Έψαλλε η διορθόδοξη χορωδία Λονδίνου (Mosaic Choir).

Ο π. Νήφων διεβίβασε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Νικήτα, ο οποίος βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη ως Μέλος της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, η οποία συνεδριάζει αυτές τις ημέρες.

Ετέθη προς προσκύνηση η ιερά εικόνα της Παναγίας Νικοποιού, αντίγραφο της ιεράς εικόνος της Αγίας Σοφίας Λονδίνου, στην οποία περιμετρικά εικονίζονται Άγιοι της βυζαντινής περιόδου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων