13/07/2021 14/07/2021 Αρνητικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας κατόπιν διενέργειας δύο προσφάτων συνεχόμενων τεστ στις 12 και 13 Ιουλίου 2021, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας αναφέρει: Αγαπητοί μας εν Κυρίω, Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι κατόπιν δύο προσφάτων...
13 Ιουλίου, 2021 - 20:46
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2021 - 0:06

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων

Διαδώστε:
Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων

Αρνητικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας κατόπιν διενέργειας δύο προσφάτων συνεχόμενων τεστ στις 12 και 13 Ιουλίου 2021, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας αναφέρει:

Αγαπητοί μας εν Κυρίω,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι κατόπιν δύο προσφάτων συνεχόμενων τεστ την 12η και την 13η Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας βρέθηκε αρνητικός στον Κορωνοϊό και συνεπώς βάσει των οδηγιών της NHS θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στα καθήκοντά του.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να σας διαβιβάσουμε τις θερμές ευχαριστίες του Αρχιεπισκόπου μας για τα πολλά θερμά μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης που λάβαμε εκ μέρους υπέρ υγείας του Σεβασμιωτάτου.

Αυτό μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον της συνεργασίας μας, και σας ευχαριστούμε πολύ.

Εκ της Πρωτοσυγκελλίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων