12/09/2022 12/09/2022 Τη Θεία Λειτουργία στα Αγγλικά στον Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα στο στο Wood Green τέλεσε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 0 Αρχιμανδρίτης Νήφων Τσιμάλης, Διευθυντής του Γραφείου του Αρχιεπισκόπου. Μετά το πέρας της Ιεράς Ακολουθίας, ο Σύλλογος Κυριών παρέθεσε δεξίωση για όλους τους παρευρισκομένους, την οποία ακολούθησε κήρυγμα για τον Τίμιο Σταυρό από τον π. Νήφωνα....
12 Σεπτεμβρίου, 2022 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2022 - 17:35

Αρχιεπισκοπή Θυατείρων: Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Βαρνάβα στο Wood Green (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Αρχιεπισκοπή Θυατείρων: Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Βαρνάβα στο Wood Green (ΦΩΤΟ)

Τη Θεία Λειτουργία στα Αγγλικά στον Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα στο στο Wood Green τέλεσε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 0 Αρχιμανδρίτης Νήφων Τσιμάλης, Διευθυντής του Γραφείου του Αρχιεπισκόπου.

Μετά το πέρας της Ιεράς Ακολουθίας, ο Σύλλογος Κυριών παρέθεσε δεξίωση για όλους τους παρευρισκομένους, την οποία ακολούθησε κήρυγμα για τον Τίμιο Σταυρό από τον π. Νήφωνα.

Αυτή ήταν η πρώτη από μια σειρά λειτουργιών και κηρυγμάτων από τον π. Νήφωνα Τσιμάλη που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιούνται το εύτερο Σάββατο κάθε μήνα στις 10.00 π.μ. στον Άγιο Βαρνάβα στο Wood Green.

Η επόμενη Λειτουργία και ομιλία της Κοινότητας στα αγγλικά θα τελεσθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων