24/02/2023 24/02/2023 «Όλοι οι Έλληνες, ειδικά οι Έλληνες της Κύπρου, ξέρουμε τι σημαίνει εισβολή», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας, εξερχόμενος από ουκρανικό ναό του Λονδίνου μετά από την επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία. «Ήρθα εδώ σήμερα μαζί με τους άλλους ηγέτες δογμάτων και θρησκειών να συμπροσευχηθούμε, να φέρει ο...
24 Φεβρουαρίου, 2023 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2023 - 13:12

Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων: “Όλοι οι Έλληνες, ειδικά οι Έλληνες της Κύπρου, ξέρουμε τι σημαίνει εισβολή”

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων: “Όλοι οι Έλληνες, ειδικά οι Έλληνες της Κύπρου, ξέρουμε τι σημαίνει εισβολή”

«Όλοι οι Έλληνες, ειδικά οι Έλληνες της Κύπρου, ξέρουμε τι σημαίνει εισβολή», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας, εξερχόμενος από ουκρανικό ναό του Λονδίνου μετά από την επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία.

«Ήρθα εδώ σήμερα μαζί με τους άλλους ηγέτες δογμάτων και θρησκειών να συμπροσευχηθούμε, να φέρει ο θεός ειρήνη όχι μόνο στην Ουκρανία, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Όλοι οι Έλληνες, και ειδικά οι Έλληνες της Κύπρου, ξέρουμε τι σημαίνει εισβολή. Ξέρουμε και τα αποτελέσματα, τις δυσκολίες, τα προβλήματα. Μνημόνευσα και εγώ, όχι μόνον τους ζωντανούς, αλλά και τους κεκοιμημένους, τις μητέρες, τους πατέρες, που έχασαν τα παλικάρια τους, τις θυγατέρες τους ο λαός που υποφέρει. Να προσευχηθούμε όλοι μας, όχι μόνο για την Ουκρανία, άλλα για κάθε λαό, να δούμε ειρήνη και να δούμε ελευθερία και στα δικά μας τα μέρη, ειδικά η Κύπρος να είναι ελεύθερη, ανεξάρτητη και ο Θεός να φέρει τη χάρη και την ευλογία του τώρα που μπαίνουμε στη μεγάλη και αγία Τεσσαρακοστή», είπε ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων στον ΣΚΑΪ και τον Θανάση Γκαβό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων