17/08/2021 17/08/2021 Τη Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου τίμησαν οι Ελληνορθόδοξοι του Λονδίνου. Το Σάββατο, 14 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Νικήτας χοροστάτησε κατά τον Μ. Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Wood Green, Β. Λονδίνου, συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κολωνείας κ. Αθανασίου. Μετά το πέρας της ακολουθείας, ο Σεβασμιώτατος απένειμε το οφφίκιον...
17 Αυγούστου, 2021 - 10:29
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2021 - 10:15

Δεκαπενταύγουστος στο Λονδίνο

Διαδώστε:
Δεκαπενταύγουστος στο Λονδίνο

Τη Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου τίμησαν οι Ελληνορθόδοξοι του Λονδίνου.

Το Σάββατο, 14 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Νικήτας χοροστάτησε κατά τον Μ. Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Wood Green, Β. Λονδίνου, συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κολωνείας κ. Αθανασίου. Μετά το πέρας της ακολουθείας, ο Σεβασμιώτατος απένειμε το οφφίκιον του Οικονόμου στον π. Στυλιανό Σάββα.

Την Κυριακή, 15 Αυγούστου, εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε κατά τον Όρθρο και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ίδιο Καθεδρικό Ναό, συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κολωνείας κ. Αθανασίου.

Φωτογραφίες: Αλέξιος Γεννάρης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων