30/12/2020 30/12/2020 Με Δελτίο Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας ανακοινώνεται ότι ακυρώνεται λόγω κορωνοϊού ο Εσπερινός του Μεγάλου Βασιλείου και η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας στο Αρχιεπισκοπικό Παρεκκλήσιο.  Αναλυτικά η ανακοίνωση:  Σεβαστοί πατέρες, αξιότιμοι πρόεδροι, αγαπητοί εν Κυρίω, Ανακοινώνουμε ότι, δυστυχώς λόγω των αυξημένων κρουσμάτων και χειροτέρευσης της καταστάσεως της τρέχουσας πανδημίας, ακυρώνεται ο Εσπερινός...
30 Δεκεμβρίου, 2020 - 22:12
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2020 - 21:24

Δεν θα τελεστεί ο Εσπερινός του Αγίου Βασιλείου στο Λονδίνο

Διαδώστε:
Δεν θα τελεστεί ο Εσπερινός του Αγίου Βασιλείου στο Λονδίνο

Με Δελτίο Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας ανακοινώνεται ότι ακυρώνεται λόγω κορωνοϊού ο Εσπερινός του Μεγάλου Βασιλείου και η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας στο Αρχιεπισκοπικό Παρεκκλήσιο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Σεβαστοί πατέρες, αξιότιμοι πρόεδροι, αγαπητοί εν Κυρίω,

Ανακοινώνουμε ότι, δυστυχώς λόγω των αυξημένων κρουσμάτων και χειροτέρευσης της καταστάσεως της τρέχουσας πανδημίας, ακυρώνεται ο Εσπερινός του Μεγάλου Βασιλείου και η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας στο Αρχιεπισκοπικό Παρεκκλήσιο. Σας ευχόμαστε υγεία, δύναμη και κάθε ευλογία για το νέο έτος 2021.

Εκ της Γραμματείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων