15/08/2022 15/08/2022 Σε διάψευση αναληθών δημοσιευμάτων που συνεχίζουν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αναφέροντας ότι ο Μητροπολίτης Διοκλείας Κάλλιστος (Γουέαρ) εκοιμήθη, προχώρησε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.   “Συνεχίζουμε να βλέπουμε άκρως πρόωρες ανακοινώσεις που να αναφέρουν ότι ο αγαπητός μας Μητροπολίτης Καλλιστός έχει εκδημήσει. Αυτά είναι αναληθή και οδυνηρά...
15 Αυγούστου, 2022 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2022 - 23:59

Διάψευση όσων συνεχίζουν να μιλούν για «κοίμηση» του Μητροπολίτη Διοκλείας

Διαδώστε:
Διάψευση όσων συνεχίζουν να μιλούν για «κοίμηση» του Μητροπολίτη Διοκλείας

Σε διάψευση αναληθών δημοσιευμάτων που συνεχίζουν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αναφέροντας ότι ο Μητροπολίτης Διοκλείας Κάλλιστος (Γουέαρ) εκοιμήθη, προχώρησε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.  

“Συνεχίζουμε να βλέπουμε άκρως πρόωρες ανακοινώσεις που να αναφέρουν ότι ο αγαπητός μας Μητροπολίτης Καλλιστός έχει εκδημήσει. Αυτά είναι αναληθή και οδυνηρά ενώ αποσπούν και την προσοχή της κοινής γνώμης την ώρα που άλλοι φροντίζουν τον γέροντα Μητροπολίτη όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας”, αναφέρει.

Η ανακοίνωση τονίζει ότι όταν ο Θεός θελήσει υπάρχουν τα κατάλληλα και αρμόδια μέσα, το Οικουμενικό Πατριαρχείο και η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων, τα οποία θα ενημερώσουν. Προς το παρόν καλεί άπαντες σε προσευχή για τον Μητροπολίτη κ. Κάλλιστο η υγεία του οποίου δοκιμάζεται.

Υπενθυμίζεται χθες αρχικά σε πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφτηκε αρχικά ότι ο Μητροπολίτης εκοιμήθη με αρκετά μέσα να παραπλανώνται και να δημοσιεύουν την είδηση. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα υπήρξε διάψευση με αποτέλεσμα να γίνει άμεση διόρθωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων