25/10/2021 25/10/2021 Δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου και την Εθνική Επέτειο του “ΟΧΙ” τελέσθηκε χθες, Κυριακή ΣΤ’ Λουκά, στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων στο Camden Town του Λονδίνου. H δοξολογία τελέσθηκε μετά το πέρας της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας, όπου ιερούργησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος. Τον Θεοφιλέστατο καλωσόρισαν στην Κοινότητα ο ιερατικώς Προϊστάμενος Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος...
25 Οκτωβρίου, 2021 - 9:48
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2021 - 12:42

Δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου στο Camden Town

Διαδώστε:
Δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου στο Camden Town

Δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου και την Εθνική Επέτειο του “ΟΧΙ” τελέσθηκε χθες, Κυριακή ΣΤ’ Λουκά, στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων στο Camden Town του Λονδίνου. H δοξολογία τελέσθηκε μετά το πέρας της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας, όπου ιερούργησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος.

Τον Θεοφιλέστατο καλωσόρισαν στην Κοινότητα ο ιερατικώς Προϊστάμενος Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Ζαφειράκης και ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Αθανάσης.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων