15/03/2022 15/03/2022 Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ελληνικό Σχολείο του Αγ. Δημητρίου στο Edmonton του Βορείου Λονδίνου πραγματοποίησε η συντονίστρια των σχολείων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων, Ισμήνη Χατζηγιάννη, το Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022. Μαζί της ήταν και η συντονίστρια του Γραφείου Εκπαίδευσης της Ελληνικής Πρεσβείας στο Λονδίνο, Ειρήνη Βερώνη, η οποία επισκέφθηκε για πρώτη φορά το σχολείο του Αγ....
15 Μαρτίου, 2022 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2022 - 16:27

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ελληνικό Σχολείο Αγ. Δημητρίου στο Edmonton

Διαδώστε:
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ελληνικό Σχολείο Αγ. Δημητρίου στο Edmonton

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ελληνικό Σχολείο του Αγ. Δημητρίου στο Edmonton του Βορείου Λονδίνου πραγματοποίησε η συντονίστρια των σχολείων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων, Ισμήνη Χατζηγιάννη, το Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022.

Μαζί της ήταν και η συντονίστρια του Γραφείου Εκπαίδευσης της Ελληνικής Πρεσβείας στο Λονδίνο, Ειρήνη Βερώνη, η οποία επισκέφθηκε για πρώτη φορά το σχολείο του Αγ. Δημητρίου.

Τις δύο συντονίστριες υποδέχθηκε η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Προδρόμου και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής μαζί με άλλα μέλη/γονείς!

Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο ιερέας της Κοινότητας, π. Ιωάννης Hookway, καθώς και ο σύλλογος των δασκάλων.

Ακολούθησε επίσκεψη στις τάξεις και συζήτηση με παιδιά και εκπαιδευτικούς!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων