30/06/2022 30/06/2022 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας επισκέφθηκε τα γραφεία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής πλησίον του Ι. Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Wood Green και παρέστη στην τελετή λήξης των μαθημάτων της Σχολής όπου και απένειμε ενδεικτικά στους μαθητές που αποφοίτησαν κατά το σχολικό έτος 2021-2022. Μαζί με τις...
30 Ιουνίου, 2022 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2022 - 18:20

Εορτή λήξης μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής 2021-22 στο Wood Green

Διαδώστε:
Εορτή λήξης μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής 2021-22 στο Wood Green

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας επισκέφθηκε τα γραφεία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής πλησίον του Ι. Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Wood Green και παρέστη στην τελετή λήξης των μαθημάτων της Σχολής όπου και απένειμε ενδεικτικά στους μαθητές που αποφοίτησαν κατά το σχολικό έτος 2021-2022.

Μαζί με τις πατρικές του ευχές για καλή σταδιοδρομία ο Σεβασμιώτατος επαίνεσε, τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου,τον π. Ιωσήφ Παλιούρα, υπεύθυνο της Σχολής και τους συνεργάτες καθηγητές για το εξαίρετο έργο και την αφοσίωση τους στην διδασκαλία της εκκλησιαστικής μουσικης.

Στην εκδήλωση επίσης παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κολωνείας κ. Αθανάσιος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος, κληρικοί της Ι. Αρχιεπισκοπής, Άρχοντες της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, καθώς και οι γονείς και μαθητές της Σχολής.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση για όλους τους παρευρισκομένους.

Φωτογραφίες: Αλέξιος Γεννάρης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων