01/12/2020 01/12/2020 Την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας χοροστάτησε κατά τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό του Αγίου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στο Kentish Town Λονδίνου. Παρακολουθήστε τον Εσπερινό:  Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε κατά τον Όρθρο και τέλεσε τη...
01 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:02
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2020 - 12:03

Εορτή του Αγίου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου στο Λονδίνο

Διαδώστε:
Εορτή του Αγίου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου στο Λονδίνο

Την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας χοροστάτησε κατά τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό του Αγίου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στο Kentish Town Λονδίνου.

Παρακολουθήστε τον Εσπερινό:

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε κατά τον Όρθρο και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ίδιο Ιερό Ναό τηρώντας τα μέτρα προστασίας που ισχύουν στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Παρακολουθήστε τη Θεία Λειτουργία:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων