04/06/2020 04/06/2020 “Επιτέλους, μετά από πολλούς αγώνες, παρακλήσεις, αιτήσεις και προσφυγές μπήκε η περίφημη πινακίδα, οδηγώντας στην Εκκλησία μας” αναφέρει ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωσήφ Παλιούρας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, σε επίκαιρη ανάρτησή του. “Βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο Great North Road (A1000) Brookmans Park και στην στροφή προς τον δρόμο της Εκκλησίας μας Kentish Lane....
04 Ιουνίου, 2020 - 16:16
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2020 - 16:17

“Επιτέλους, η πινακίδα που οδηγεί στην εκκλησία μας”

Διαδώστε:
“Επιτέλους, η πινακίδα που οδηγεί στην εκκλησία μας”

“Επιτέλους, μετά από πολλούς αγώνες, παρακλήσεις, αιτήσεις και προσφυγές μπήκε η περίφημη πινακίδα, οδηγώντας στην Εκκλησία μας” αναφέρει ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωσήφ Παλιούρας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, σε επίκαιρη ανάρτησή του. “Βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο Great North Road (A1000) Brookmans Park και στην στροφή προς τον δρόμο της Εκκλησίας μας Kentish Lane. Ευχαριστούμε το Δημαρχείο και το τμήμα κυκλοφορίας!”.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων