28/03/2022 28/03/2022 Πάνω από 70 άτομα παρακολούθησαν την τρίτη κατά σειρά εκπαιδευτική συνάντηση με τίτλο «Εσπερινές Συνάξεις» την Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2022, μετά τον Μέγα Εσπερινό του Ευαγγελισμού, στο Αρχιεπισκοπικό Παρεκκλήσιο του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λονδίνου. Πρόκειται για ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας, που φιλοξενείται από τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας...
28 Μαρτίου, 2022 - 15:48

«Εσπερινές Συνάξεις»: Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Αγία Σοφία Λονδίνου

Διαδώστε:
«Εσπερινές Συνάξεις»: Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Αγία Σοφία Λονδίνου

Πάνω από 70 άτομα παρακολούθησαν την τρίτη κατά σειρά εκπαιδευτική συνάντηση με τίτλο «Εσπερινές Συνάξεις» την Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2022, μετά τον Μέγα Εσπερινό του Ευαγγελισμού, στο Αρχιεπισκοπικό Παρεκκλήσιο του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λονδίνου.

Πρόκειται για ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας, που φιλοξενείται από τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας Λονδίνου, με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Νικήτα.

Ο Σεβασμιώτατος παρουσίασε το βιβλίο «Μεγάλη Τεσσαρακοστή: Ταξίδι στο Πάσχα», του μακαριστού π. Alexander Schmemann.

Μετά από εκτενή συζήτηση, προσφέρθηκε νηστίσιμο γεύμα. Τον Μάιο έχει προγραμματισθεί η τέταρτη «Εσπερινή Σύναξη».

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον Αρχιμ. κ. Νήφωνα Τσιμαλή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων