14/07/2022 14/07/2022 Το Ετήσιο Μνημόσυνο των πεσόντων Ελληνοκυπρίων κατά την Εισβολή της Κύπρου το 1974, καθώς και το μνημόσυνο των εννέα μηνών για τον π. Ανδρέα Χατζησαββή τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστή στο Haringey από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα. Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε του Όρθρου και προέστη της Θείας Λειτουργίας,...
14 Ιουλίου, 2022 - 8:22
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2022 - 8:25

Ετήσιο Μνημόσυνο πεσόντων Κυπρίων στον Αγ. Ιωάννη Haringey

Διαδώστε:
Ετήσιο Μνημόσυνο πεσόντων Κυπρίων στον Αγ. Ιωάννη Haringey

Το Ετήσιο Μνημόσυνο των πεσόντων Ελληνοκυπρίων κατά την Εισβολή της Κύπρου το 1974, καθώς και το μνημόσυνο των εννέα μηνών για τον π. Ανδρέα Χατζησαββή τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστή στο Haringey από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε του Όρθρου και προέστη της Θείας Λειτουργίας, την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022.

Συλλειτούργησαν ο Ιερατικώς Προϊστάμενος και ο Εφημέριος του Ι. Ναου καθώς και επισκέπτες Κληρικοί από την Εκκλησία της Ελλάδος και το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Παρέστησαν ο Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Ανδρέας Κακούρης και ο πρόεδρος της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου κ. Χρήστος Καραολής οι οποίοι εξεφώνησαν λόγους παρουσία πλήθους πιστών.

 

Φωτογραφίες: Αλέξιος Γεννάρης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων