08/06/2022 09/06/2022 Σχεδόν 50 άτομα παρακολούθησαν τον Εσπερινό στο Αρχιεπισκοπικό Παρεκκλήσι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Λονδίνο την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022. Στη συνέχεια ακολούθησε διάλεξη στο πλαίσιο της θεματικής σειράς με τίτλο «Ορθόδοξη Θεολογία και Χριστιανικός Πολιτισμός» που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας το 2020. Αυτή ήταν η τέταρτη...
08 Ιουνίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2022 - 1:02

Διάλεξη για την Ορθόδοξη Θεολογία και τον Χριστιανικό Πολιτισμό στο Λονδίνο

Διαδώστε:
Διάλεξη για την Ορθόδοξη Θεολογία και τον Χριστιανικό Πολιτισμό στο Λονδίνο

Σχεδόν 50 άτομα παρακολούθησαν τον Εσπερινό στο Αρχιεπισκοπικό Παρεκκλήσι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Λονδίνο την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022.

Στη συνέχεια ακολούθησε διάλεξη στο πλαίσιο της θεματικής σειράς με τίτλο «Ορθόδοξη Θεολογία και Χριστιανικός Πολιτισμός» που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας το 2020.

Αυτή ήταν η τέταρτη «υβριδική» διάλεξη καθώς διεξήχθη δια ζώσης και μέσω Zoom.

Η διάλεξη επικεντρώθηκε στα Ιερά Άμφια που καλύπτουν την Αγία Τράπεζα και αφορούν όσους ανήκουν στους τρεις βαθμούς της ιεροσύνης.

Μετά τη διάλεξη ακολούθησε δεξίωση και συζήτηση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων