30/12/2019 01/01/2020 Ευχετήριο Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα εξέδωσε η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας, όπου όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Ευχόμαστε σε όλους Ευλογημένο, Ευτυχισμένο, Υγιές και Χριστιανικό Νέο έτος”.   Διαβάστε αναλυτικά: Με την Ανατολή της Νέας Χρονιάς 2020, ο Αρχιεπίσκοπος, το Ιερατείο και όλο το προσωπικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας ευχόμαστε σε όλους Ευλογημένο, Ευτυχισμένο, Υγιές...
30 Δεκεμβρίου, 2019 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2020 - 18:18

Η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων εύχεται για το Νέο Έτος

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων εύχεται για το Νέο Έτος

Ευχετήριο Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα εξέδωσε η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας, όπου όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Ευχόμαστε σε όλους Ευλογημένο, Ευτυχισμένο, Υγιές και Χριστιανικό Νέο έτος”.

 

Διαβάστε αναλυτικά:

Με την Ανατολή της Νέας Χρονιάς 2020, ο Αρχιεπίσκοπος, το Ιερατείο και όλο το προσωπικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας ευχόμαστε σε όλους Ευλογημένο, Ευτυχισμένο, Υγιές και Χριστιανικό Νέο έτος. Είθε ο Επιφανείς Ιησούς Χριστός και Λόγος του Θεού και Πατρός, καθοδηγούν τα διαβήματα όλων μας προς τη δόξα της επουρανίου Αυτού Βασιλείας.

Καλή Χρονιά!

 


 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων