14/01/2021 14/01/2021 Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας χαίρει και ευχαριστεί τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη για την εκλογή του του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τροπαίου, Βοηθού Επισκόπου της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, κ. Αθανασίου, σε Μητροπολίτη της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Μητροπόλεως Κολωνείας. “Πληροφορηθέντες την εκλογή του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τροπαίου κ. Αθανασίου σε Μητροπολίτη της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Μητροπόλεως...
14 Ιανουαρίου, 2021 - 19:01
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2021 - 19:06

Η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων χαίρει για τον νέον Μητροπολίτη Κολωνείας

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων χαίρει για τον νέον Μητροπολίτη Κολωνείας

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας χαίρει και ευχαριστεί τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη για την εκλογή του του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τροπαίου, Βοηθού Επισκόπου της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, κ. Αθανασίου, σε Μητροπολίτη της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Μητροπόλεως Κολωνείας. “Πληροφορηθέντες την εκλογή του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τροπαίου κ. Αθανασίου σε Μητροπολίτη της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Μητροπόλεως Κολωνείας, ο κλήρος και το ευσεβές ποίμνιο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας, αναπέμπουν δοξολογίες στον τριαδικό Θεό και εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, και την περί Αυτού Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την επιβράβευση του Μητροπολίτη Αθανασίου για την πολυετή Διακονία του στην Εκκλησία του Χριστού” αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων