19/10/2021 19/10/2021 Θεία Λειτουργία τελέσθηκε σήμερα το πρωί της Τρίτης 19 Οκτωβρίου, στο Αρχιεπισκοπικό παρεκκλήσιο του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Λονδίνο, με αφορμή την μνήμη της Οσίας Φριδεσγουΐδης της Παρθένου, πολιούχου Οξφόρδης. Την Θεία Λειτουργία για την εορτή της τοπικής Αγίας τέλεσε ο Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Χρυσόστομος Τύμπας, ενώ παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης...
19 Οκτωβρίου, 2021 - 18:01
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2021 - 17:53

Η εορτή της Αγίας Φριδεσγουΐδης στο Λονδίνο

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Φριδεσγουΐδης στο Λονδίνο

Θεία Λειτουργία τελέσθηκε σήμερα το πρωί της Τρίτης 19 Οκτωβρίου, στο Αρχιεπισκοπικό παρεκκλήσιο του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Λονδίνο, με αφορμή την μνήμη της Οσίας Φριδεσγουΐδης της Παρθένου, πολιούχου Οξφόρδης.

Την Θεία Λειτουργία για την εορτή της τοπικής Αγίας τέλεσε ο Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Χρυσόστομος Τύμπας, ενώ παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων