18/08/2022 18/08/2022 Τον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Wood Green επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας την Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022, ανήμερα της Εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, όπου και χοροστάτησε του Όρθρου και προέστη της Θείας Λειτουργίας συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κολωνείας κ. Αθανασίου και του Θεοφιλεστάτου...
18 Αυγούστου, 2022 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2022 - 10:07

Η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Wood Green

Διαδώστε:
Η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Wood Green

Τον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Wood Green επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας την Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022, ανήμερα της Εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, όπου και χοροστάτησε του Όρθρου και προέστη της Θείας Λειτουργίας συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κολωνείας κ. Αθανασίου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κλαυδιουπόλεως κ. Ιακώβου.

Συλλειτούργησαν επίσης ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νήφων Τσιμαλής, Διευθυντής του Γραφείου του Αρχιεπισκόπου, ο Πρωτοπρεσβύτερος Εφημέριος του Ι. Ναού Παναγιώτης Ντικ – στον οποίο ο Σεβασμιώτατος δώρησε έναν από τους δικούς του Σταυρούς για την 30ετή προσφορά του στην Κοινότητα του Wood Green και το ταπεινό παράδειγμα του -, ο Οικονόμος Στυλιανός Σάββα, ο Πρεσβύτερος Πέτρος Γεωργίου, ο Αρχιδιάκονος Δρ Γεώργιος Τσουρούς και ο Διάκονος Γερβάσιος Καζάκος.

Κατόπιν, παρατέθηκε γεύμα από την Κοινότητα σε παρακείμενη αίθουσα ενώ στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού πραγματοποιήθηκε το πανηγύρι της Κοινότητας που λαμβάνει χώρα επί σειρά ετών με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου. Στο γεύμα εορτάστηκαν και τα γενέθλια της Προέδρου της Βοηθητικής Αδελφότητος Μερόπης-Μαίρη Λιβέρα.

Φωτογραφίες: Αλέξιος Γεννάρης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων