31/01/2022 31/01/2022 Τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών Leeds επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας όπου και προέστη της Θείας Λειτουργίας. Συλλειτούργησαν ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμ. κ. Νικόδημος Αναγνωστόπουλος, o Πρεσβύτερος κ. Σταύρος Μπόζος και ο Αρχιδιάκονος κ. Γεώργιος Τσουρούς. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας μαθητές και μαθήτριες του Ελληνικού Σχολείου μίλησαν...
31 Ιανουαρίου, 2022 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2022 - 10:08

Η εορτή των Τριών Ιεραρχών στο Leeds

Διαδώστε:
Η εορτή των Τριών Ιεραρχών στο Leeds

Τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών Leeds επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας όπου και προέστη της Θείας Λειτουργίας.

Συλλειτούργησαν ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμ. κ. Νικόδημος Αναγνωστόπουλος, o Πρεσβύτερος κ. Σταύρος Μπόζος και ο Αρχιδιάκονος κ. Γεώργιος Τσουρούς.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας μαθητές και μαθήτριες του Ελληνικού Σχολείου μίλησαν για την πολύπλευρη συμβολή των μεγάλων φωστήρων της Ορθοδοξίας, ειδικά στην Παιδεία.

Ακολούθησε γεύμα προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων