29/07/2022 29/07/2022 Τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και Αγίου Παντελεήμονος στο Harrow επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας ανήμερα της εορτής του Αγίου Παντελεήμονα στις 27 Ιουλίου 2022, όπου και χοροστάτησε του Όρθρου και προέστη της Θείας Λειτουργίας συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κλαδιουπόλεως κ. Ιακώβου. Συλλειτούργησαν οι Πανοσιολογιώτατοι Αρχιμανδρίτες Βησσαρίων Κοκκλιώτης, Θεοφάνης Πέτρου...
29 Ιουλίου, 2022 - 19:55
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2022 - 23:57

Η εορτή του Αγίου Παντελεήμονος στο Harrow του Λονδίνου

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Παντελεήμονος στο Harrow του Λονδίνου

Τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και Αγίου Παντελεήμονος στο Harrow επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας ανήμερα της εορτής του Αγίου Παντελεήμονα στις 27 Ιουλίου 2022, όπου και χοροστάτησε του Όρθρου και προέστη της Θείας Λειτουργίας συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κλαδιουπόλεως κ. Ιακώβου.

Συλλειτούργησαν οι Πανοσιολογιώτατοι Αρχιμανδρίτες Βησσαρίων Κοκκλιώτης, Θεοφάνης Πέτρου και Νήφων Τσιμαλής, Διευθυντής του Γραφείου του Αρχιεπισκόπου, καθώς και ο Ιερατικώς Προιστάμενος του Ιερού Ναού Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, ο Εφημέριος Ευγένιος Τσαραμανίδης και ο Αρχιδιάκονος Δρ Γεώργιος Τσουρούς. Η χαρμόσυνη ημέρα ολοκληρώθηκε με δεξίωση που ακολούθησε σε παρακείμενη αίθουσα του Ιερού Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων