14/12/2020 14/12/2020 Την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου, τελέστηκε η πανήγυρις του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος στο Great Yarmouth. Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Νικήτα εκπροσώπησε ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής, Πανοσ. Αρχιμανδρίτης Δρ Νικόδημος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος συλλειτούργησε με τον Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ιερού Ναού, Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου, Φώτιο Μπίθα. Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στην ιερά...
14 Δεκεμβρίου, 2020 - 11:48
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2020 - 11:37

Η εορτή του Αγίου Σπυρίδωνα στο Great Yarmouth

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Σπυρίδωνα στο Great Yarmouth

Την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου, τελέστηκε η πανήγυρις του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος στο Great Yarmouth.

Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Νικήτα εκπροσώπησε ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής, Πανοσ. Αρχιμανδρίτης Δρ Νικόδημος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος συλλειτούργησε με τον Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ιερού Ναού, Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου, Φώτιο Μπίθα.

Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στην ιερά πανήγυρη ενώ η Φιλόπτωχος Αδελφότης της Κοινότητος προσέφερε γενναιόδωρα συσκευασμένα τρόφιμα για να ενισχύσει την Τράπεζα Τροφίμων της Αρχιεπισκοπής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων