08/01/2023 08/01/2023 Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στο Haringey του Λονδίνου. Συλλειτούργησαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. κ. Νήφων Τσιμαλής, ο Ιερατικώς Προϊστάμενος του Ι. Ναού Αρχιμ. κ. Απόστολος Τρυφύλλης, ο Αρχιμ. κ. Νικόδημος Αναγνωστόπουλος, ο Πρεσβύτερος κ. Βίκτωρας Κτωράκης και ο Αρχιδιάκονος κ. Γεώργιος Τσουρούς. Ο Πρωτοσύγκελλος μετέφερε στο εκκλησίασμα τις...
08 Ιανουαρίου, 2023 - 8:34
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2023 - 8:39

Η εορτή του Τιμίου Προδρόμου στο Haringey του Λονδίνου

Διαδώστε:
Η εορτή του Τιμίου Προδρόμου στο Haringey του Λονδίνου

Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στο Haringey του Λονδίνου.

Συλλειτούργησαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. κ. Νήφων Τσιμαλής, ο Ιερατικώς Προϊστάμενος του Ι. Ναού Αρχιμ. κ. Απόστολος Τρυφύλλης, ο Αρχιμ. κ. Νικόδημος Αναγνωστόπουλος, ο Πρεσβύτερος κ. Βίκτωρας Κτωράκης και ο Αρχιδιάκονος κ. Γεώργιος Τσουρούς.

Ο Πρωτοσύγκελλος μετέφερε στο εκκλησίασμα τις ευχές του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο ως μέλος της Αντιπροσωπείας του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Ενθρόνιση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ. Γεωργίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων