01/06/2021 01/06/2021 Η Νεκταρία Καραντζή, διεθνούς φήμης ψάλτρια και συνεργάτιδα της ψηφιακής Pemptousia TV στην εκπομπή «Μελίσματα και και Μύθοι», θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του Διεθνούς Ορθοδόξου Φεστιβάλ Τεχνών στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, κ. Νικήτα. Η ίδια, μάλιστα, σε ανάρτησή της στο facebook γράφει ότι είναι ιδιαίτερη χαρά...
01 Ιουνίου, 2021 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2021 - 20:15

Η Νεκταρία Καραντζή στην κριτική επιτροπή του Διεθνούς Ορθοδόξου Φεστιβάλ Τεχνών

Διαδώστε:
Η Νεκταρία Καραντζή στην κριτική επιτροπή του Διεθνούς Ορθοδόξου Φεστιβάλ Τεχνών

Η Νεκταρία Καραντζή, διεθνούς φήμης ψάλτρια και συνεργάτιδα της ψηφιακής Pemptousia TV στην εκπομπή «Μελίσματα και και Μύθοι», θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του Διεθνούς Ορθοδόξου Φεστιβάλ Τεχνών στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, κ. Νικήτα.

Η ίδια, μάλιστα, σε ανάρτησή της στο facebook γράφει ότι είναι ιδιαίτερη χαρά της να αποτελεί μέλος της εν λόγω κριτικής επιτροπής.

Το Φεστιβάλ είναι μια Διεθνής ετήσια διαδικτυακή εκδήλωση & ένας διαγωνισμός Τέχνης με σκοπό να προβάλλει και να υποστηρίξει το έργο των Ορθόδοξων Καλλιτεχνών.

Στόχος του είναι η παρουσίαση και προώθηση έργων από τους τομείς της εικονογραφίας, των εικαστικών, της φωτογραφίας, της μουσικής, του τραγουδιού και της ψαλτικής, του κινηματογράφου και βίντεο όπως επίσης της λογοτεχνίας και της αρχιτεκτονικής.

Η διάρκεια του Φεστιβάλ είναι από: 17 έως 28 Σεπτεμβρίου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητα υποβολής συμμετοχών εδώ: https://www.orthodoxartsfestival.com/

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων