15/07/2021 15/07/2021 “Η Αγία μας Εκκλησία σήμερα εορτάζει τους μάρτυρες Κήρυκο και Ιουλίττη, τον Βλαδίμηρο τον Ισαπόστολο, την Ματρώνα της Χίου και τον Ντόναλντ με τις Εννέα κόρες του. Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες!” αναφέρει ο Πρωτοπρεβύτερος π. Ιωσήφ Παλιούρας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας σε επίκαιρη ανάρτησή του. Ο π. Ιωσήφ συμπληρώνει: “Ολοκληρώθηκε και η...
15 Ιουλίου, 2021 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2021 - 21:31

Η ορθομαρμάρωση ενός Ορθοδόξου ναού στη Μεγάλη Βρετανία

Διαδώστε:
Η ορθομαρμάρωση ενός Ορθοδόξου ναού στη Μεγάλη Βρετανία

“Η Αγία μας Εκκλησία σήμερα εορτάζει τους μάρτυρες Κήρυκο και Ιουλίττη, τον Βλαδίμηρο τον Ισαπόστολο, την Ματρώνα της Χίου και τον Ντόναλντ με τις Εννέα κόρες του. Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες!” αναφέρει ο Πρωτοπρεβύτερος π. Ιωσήφ Παλιούρας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας σε επίκαιρη ανάρτησή του. Ο π. Ιωσήφ συμπληρώνει: “Ολοκληρώθηκε και η τελευταία φάση της ορθομαρμάρωσης του Ιερού μας Ναού. Οι ευχαριστίες ανήκουν στους δωρητές Κυριάκο και Σωτήρα Μούης και σε όλη τους την οικογένεια. Ευχαριστίες επίσης στον γιο τους Γεώργιο με τους συνεργάτες του για την τοποθέτηση”.

 

 

 

 

 

 

SOURCE: Fb Joseph Paliouras

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων