29/05/2020 29/05/2020 Έναν διαδικτυακό Διάλογο με θέμα “Η Παιδεία εν μέσω πανδημίας” διοργανώνει ο Ιερός Ναός του Αγίου Παντελεήμονος και της Αγίας Παρασκευής του Βορειοδυτικού Λονδίνου υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα την Κυριακή 31 Μαΐου 2020. Ο Διάλογος θα πραγματοποιηθεί μέσω της εφαρμογής Zoom και θα μιλήσει η κα. Ισμήνη...
29 Μαΐου, 2020 - 14:23
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2020 - 14:24

“Η Παιδεία εν μέσω πανδημίας!”

Διαδώστε:
“Η Παιδεία εν μέσω πανδημίας!”

Έναν διαδικτυακό Διάλογο με θέμα “Η Παιδεία εν μέσω πανδημίας” διοργανώνει ο Ιερός Ναός του Αγίου Παντελεήμονος και της Αγίας Παρασκευής του Βορειοδυτικού Λονδίνου υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα την Κυριακή 31 Μαΐου 2020. Ο Διάλογος θα πραγματοποιηθεί μέσω της εφαρμογής Zoom και θα μιλήσει η κα. Ισμήνη Χατζηγιάννη – Γκίκα, Συντονίστρια του Γραφείου Παιδείας ΚΕΣ και εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων από την Αγγλία και την Ελλάδα.

Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να ζητήσετε κωδικούς και οδηγίες αποστέλλοντας email στη διεύθυνση: [email protected]

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων