07/01/2022 07/01/2022 Εορτάστηκε σήμερα η μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστού στον ομώνυμο εορτάζοντα Ιερό Ναό του Λονδίνου στην περιοχή Hornsey/Haringey. Της ιεράς πανηγύρεως προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος, συμπαραστατούμενος υπό του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. κ. Νικοδήμου Αναγνωστόπουλου, του ιερατικώς Προϊσταμένου του Ναού Αρχιμ. κ. Αποστόλου Τριφύλλη και του Πρεσβυτέρου π. Βίκτωρος Κτωράκη. Ο Θεοφιλέστατος μετέφερε...
07 Ιανουαρίου, 2022 - 18:16

Η πανήγυρη του Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου στο Λονδίνο

Διαδώστε:
Η πανήγυρη του Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου στο Λονδίνο

Εορτάστηκε σήμερα η μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστού στον ομώνυμο εορτάζοντα Ιερό Ναό του Λονδίνου στην περιοχή Hornsey/Haringey.

Της ιεράς πανηγύρεως προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος, συμπαραστατούμενος υπό του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. κ. Νικοδήμου Αναγνωστόπουλου, του ιερατικώς Προϊσταμένου του Ναού Αρχιμ. κ. Αποστόλου Τριφύλλη και του Πρεσβυτέρου π. Βίκτωρος Κτωράκη.

Ο Θεοφιλέστατος μετέφερε στο εκκλησίασμα τις ευχές του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα, ευχόμενος καλή και ευλογημένη χρονιά, απαλλαγμένη σύντομα από την μεγάλη δοκιμασία της πανδημίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων