16/01/2023 18/01/2023 Την παραδοσιακή Βασιλόπιτα της Ελληνικής Κυπριακής Αδελφότητας Λονδίνου ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετννίας κ. Νικήτας, την Κυριακή το απόγευμα, 15 Ιανουαρίου 2023. Ο Αρχιεπίσκοπος, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κολωνείας κ. Αθανάσιο και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβο, διένειμε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε στα μέλη της Αδελφότητος τα δέοντα, ενώ η...
16 Ιανουαρίου, 2023 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2023 - 9:00

Κοπή Βασιλόπιτας στην Ελληνική Κυπριακή Αδελφότητα Λονδίνου

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας στην Ελληνική Κυπριακή Αδελφότητα Λονδίνου

Την παραδοσιακή Βασιλόπιτα της Ελληνικής Κυπριακής Αδελφότητας Λονδίνου ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετννίας κ. Νικήτας, την Κυριακή το απόγευμα, 15 Ιανουαρίου 2023.

Ο Αρχιεπίσκοπος, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κολωνείας κ. Αθανάσιο και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβο, διένειμε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε στα μέλη της Αδελφότητος τα δέοντα, ενώ η Βυζαντινή Χορωδία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής έψαλλε τα παραδοσιακά Κάλαντα.

Ομίλησαν ο κ. Τόνυ Γερολέμου, Πρόεδρος της Αδελφότητος, ο κ. Οδυσσέας Οδυσσέως, Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Λονδίνο, η Δήμαρχος του Μπάρνετ κα Alison Moore και ο κ. Ανδρέας Καραολής, Γραμματεύς της Αδελφότητος.

Μεταξύ των εκλεκτών προσκεκλημένων ήταν τα Μέλη του Κοινοβουλίου κ. Mike Freer και κ. Bambos Charalambous, o Αναπληρωτής Αρχηγός του Συμβουλίου του Barnet κ. Ross Houston, οι Σύμβουλοι κ. Richard Cornelius, κ. Alison Cornelius, κ. Τόνυ Βούρος και κ. Ανδρέας Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Κυπρίων στο Ηνωμένο Βασίλειο κ. Χρήστος Καραολής και ο Πρόεδρος των Ελληνικών Ορθοδόξων Κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Μάριος Μηναΐδης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων