02/12/2021 02/12/2021 Συνάντηση μεταξύ του Πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Boris Johnson και των Εκκλησιαστικών Ηγετών της χώρας πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Downing Street του Λονδίνου την Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας προσέφερε στον Πρωθυπουργό την επετειακή λίρα της...
02 Δεκεμβρίου, 2021 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2021 - 17:35

Λονδίνο: Συνάντηση Τζόνσον-Αρχιεπισκόπου Θυατείρων με φόντο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Διαδώστε:
Λονδίνο: Συνάντηση Τζόνσον-Αρχιεπισκόπου Θυατείρων με φόντο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Συνάντηση μεταξύ του Πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Boris Johnson και των Εκκλησιαστικών Ηγετών της χώρας πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Downing Street του Λονδίνου την Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας προσέφερε στον Πρωθυπουργό την επετειακή λίρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, που εκδόθηκε επί τη συμπληρώσει εκατό ετών από της ιδρύσεώς της.

Δείτε την σχετική ανάρτηση του Πρωθυπουργού Boris Johnson σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων