14/05/2021 14/05/2021 Μετά την ευγενή προσφορά βοήθειας για την ασφαλή συμμετοχή των πιστών στις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος και του Αγίου Πάσχα από τον Ελληνοκυπριακό Σύνδεσμο της Μητροπολιτικής Αστυνομίας Λονδίνου (Greek Cypriot Association of the London Metropolitan Police), ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας δέχθηκε χθες, Πέμπτη 13 Μαϊου 2021, επίσκεψη αντιπροσωπείας του ως...
14 Μαΐου, 2021 - 10:40
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2021 - 10:37

Με αντιπροσωπεία του Ελληνοκυπριακού Συνδέσμου συναντήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων

Διαδώστε:
Με αντιπροσωπεία του Ελληνοκυπριακού Συνδέσμου συναντήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων

Μετά την ευγενή προσφορά βοήθειας για την ασφαλή συμμετοχή των πιστών στις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος και του Αγίου Πάσχα από τον Ελληνοκυπριακό Σύνδεσμο της Μητροπολιτικής Αστυνομίας Λονδίνου (Greek Cypriot Association of the London Metropolitan Police), ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας δέχθηκε χθες, Πέμπτη 13 Μαϊου 2021, επίσκεψη αντιπροσωπείας του ως άνω Συλλόγου στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο.

Η αντιπροσωπεία απαρτιζόταν από τους Thomas Haji-Savva (Προέδρου), Costas Ioannou (Βοηθός Γραμματέως), Kyriacoulla Georgiou (υπογραμματέως) και Zafronis Lawrence (Βοηθός Ταμίου).

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδια ατμόσφαιρα με τον Σεβασμιώτατο να ευχαριστεί τα μέλη για την προσφορά τους και τη συζήτηση να επικεντρώνεται σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων