09/06/2021 09/06/2021 Η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας στα πλαίσια της «Μελέτη της Αγίας Γραφής» οργανώνει αύριο το απόγευμα διαδικτυακή ομιλία στα ελληνικά, με θέμα: «Η Θεία Λειτουργία». Η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων σας προσκαλεί να ακούσετε τον π. Χριστόδουλο Περσόπουλο, o οποίος θα αναπτύξει το θέμα,με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα. Η ομιλία θα γίνει την Πέμπτη...
09 Ιουνίου, 2021 - 15:27
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2021 - 15:08

“Μελέτη της Αγίας Γραφής” από την Αρχιεπισκοπή Θυατείρων

Διαδώστε:
“Μελέτη της Αγίας Γραφής” από την Αρχιεπισκοπή Θυατείρων

Η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας στα πλαίσια της «Μελέτη της Αγίας Γραφής» οργανώνει αύριο το απόγευμα διαδικτυακή ομιλία στα ελληνικά, με θέμα: «Η Θεία Λειτουργία».

Η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων σας προσκαλεί να ακούσετε τον π. Χριστόδουλο Περσόπουλο, o οποίος θα αναπτύξει το θέμα,με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα.

Η ομιλία θα γίνει την Πέμπτη 10 Ιουνίου, στις 19:00.

Συμμετοχή μπορεί να δηλώσει κανείς στέλνοντας e-mail στον π. Χριστόδουλο στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: chr. [email protected].

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων