11/02/2022 11/02/2022 Στα πλαίσια των διαδικτυακών ομιλιών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα μελέτης της Αγίας Γραφής μέσω ίντερνετ, που επιμελείται ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μελέτης της Καινής Διαθήκης στην περιοχή της Κεντρικής Αγγλίας και συγκεκριμένα στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου...
11 Φεβρουαρίου, 2022 - 9:18
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2022 - 9:26

Μελέτη της Αγίας Γραφής στο Μπέρμιγχαμ

Διαδώστε:
Μελέτη της Αγίας Γραφής στο Μπέρμιγχαμ

Στα πλαίσια των διαδικτυακών ομιλιών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα μελέτης της Αγίας Γραφής μέσω ίντερνετ, που επιμελείται ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μελέτης της Καινής Διαθήκης στην περιοχή της Κεντρικής Αγγλίας και συγκεκριμένα στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Ανδρέα Μπέρμιγχαμ.

Τον Θεοφιλέστατο υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό μέλη της Κοινότητος και μετά την ομιλία ακολούθησε κέρασμα στο πνευματικό κέντρο του Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων