02/06/2020 02/06/2020 Η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας οργανώνει αύριο το απόγευμα, μέσω της εφαρμογής zoom, που χρησιμοποιείται από πολλούς εκπαιδευτικούς, διαδικτυακή μελέτη της Αγίας Γραφής, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου της κ. Νικήτα. Το αυριανό θέμα της μελέτης θα είναι: «Οι Άγιοι 318 Πατέρες της Α’ Οικουμενικής Συνόδου» και ομιλητής θα είναι ο π. Χριστόδουλος Περσόπουλος....
02 Ιουνίου, 2020 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2020 - 15:46

Μελέτη της Αγίας Γραφής στο zoom

Διαδώστε:
Μελέτη της Αγίας Γραφής στο zoom

Η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας οργανώνει αύριο το απόγευμα, μέσω της εφαρμογής zoom, που χρησιμοποιείται από πολλούς εκπαιδευτικούς, διαδικτυακή μελέτη της Αγίας Γραφής, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου της κ. Νικήτα. Το αυριανό θέμα της μελέτης θα είναι: «Οι Άγιοι 318 Πατέρες της Α’ Οικουμενικής Συνόδου» και ομιλητής θα είναι ο π. Χριστόδουλος Περσόπουλος.

Συμμετοχή μπορεί να δηλώσει κανείς στέλνοντας μέιλ στον πατέρα Χριστόδουλο στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: chr. [email protected].

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων