25/07/2022 25/07/2022 Ιερό Μνημόσυνο πάντων των υπέρ πίστεως και πατρίδος αγωνισαμένων και ευκλεώς πεσόντων και υπό των πολεμίων αναιρεθέντων κατά την Τουρκική εισβολή της 20ης Ιουλίου και της 14ης Αυγούστου 1974, τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Λουκά Μπέρμιγχαμ. Της Θείας Λειτουργίας και του Ιερού Μνημοσύνου προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος. Ο Θεοφιλέστατος στην ομιλία...
25 Ιουλίου, 2022 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2022 - 9:06

Μνημόσυνο στο Μπέρμιγχαμ υπέρ των θυμάτων της τουρκικής εισβολής του 1974 στην Κύπρο

Διαδώστε:
Μνημόσυνο στο Μπέρμιγχαμ υπέρ των θυμάτων της τουρκικής εισβολής του 1974 στην Κύπρο

Ιερό Μνημόσυνο πάντων των υπέρ πίστεως και πατρίδος αγωνισαμένων και ευκλεώς πεσόντων και υπό των πολεμίων αναιρεθέντων κατά την Τουρκική εισβολή της 20ης Ιουλίου και της 14ης Αυγούστου 1974, τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Λουκά Μπέρμιγχαμ.

Της Θείας Λειτουργίας και του Ιερού Μνημοσύνου προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος.

Ο Θεοφιλέστατος στην ομιλία του αναφέρθηκε στους αγώνες των υπερασπιστών της πατρίδος και της Ορθοδόξου πίστεως που έπεσαν ηρωικά το 1974.

Στη συνέχεια κατετέθησαν στεφάνια στη μνήμη των ηρώων από τους Επιτίμους Προξένους Ελλάδος και Κύπρου, εκπροσώπους διαφόρων φορέων και οργανισμών της πόλεως, ενώ στεφάνι εκ του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα, κατέθεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων