14/06/2022 14/06/2022 Πανηγυρικά εορτάστηκε η Κυριακή της Πεντηκοστής και η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Λουκά και Αγίας Τριάδος Έρντινγκτον, στο Ανατολικό Μπέρμιγχαμ. Την Κυριακή της Πεντηκοστής, της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, ενώ την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος ο Θεοφιλέστατος Χοροστάτησε, συλλειτουργούντων των Πρωτοπρεσβυτέρων Χρήστου Στεφάνου, Θεοδώρου Πολυβίου,...
14 Ιουνίου, 2022 - 17:20
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2022 - 17:26

Μπέρμιγχαμ: Η πανήγυρη της Αγίας Τριάδος Έρντινγκτον

Διαδώστε:
Μπέρμιγχαμ: Η πανήγυρη της Αγίας Τριάδος Έρντινγκτον

Πανηγυρικά εορτάστηκε η Κυριακή της Πεντηκοστής και η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Λουκά και Αγίας Τριάδος Έρντινγκτον, στο Ανατολικό Μπέρμιγχαμ.

Την Κυριακή της Πεντηκοστής, της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, ενώ την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος ο Θεοφιλέστατος Χοροστάτησε, συλλειτουργούντων των Πρωτοπρεσβυτέρων Χρήστου Στεφάνου, Θεοδώρου Πολυβίου, John Nankivell και του Οικονόμου Νικολάου – Λουκά Καραφυλλίδη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων