26/01/2022 26/01/2022 Μήνυμα απέστειλε προς την Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας Μπόρις Τζόνσον, επί τη ευκαιρία του νέου έτους. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι προσβλέπει στην επίσκεψη του Παναγιωτάτου φέτος, ο οποίος θα ευλογήσει τη χώρα με την παρουσία του. “Εύχομαι στην Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα της Μεγάλης Βρεταννίας κάθε ευλογία για το 2022....
26 Ιανουαρίου, 2022 - 15:08
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2022 - 21:00

Τζόνσον: Τεράστια η συνεισφορά της Ορθόδοξης Κοινότητας

Διαδώστε:
Τζόνσον: Τεράστια η συνεισφορά της Ορθόδοξης Κοινότητας

Μήνυμα απέστειλε προς την Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας Μπόρις Τζόνσον, επί τη ευκαιρία του νέου έτους. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι προσβλέπει στην επίσκεψη του Παναγιωτάτου φέτος, ο οποίος θα ευλογήσει τη χώρα με την παρουσία του.

“Εύχομαι στην Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα της Μεγάλης Βρεταννίας κάθε ευλογία για το 2022. Με την ευκαιρία της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, έρχεται στο μυαλό η τεράστια συνεισφορά της Ορθόδοξης Κοινότητας σε αυτή τη χώρα”, είπε χαρακτηριστικά ο Μπόρις Τζόνσον, και πρόσθεσε: “Από την τράπεζα τροφίμων της Εκκλησίας του Αγίου Νεκταρίου που ταΐζει τους φτωχούς στο Battersea μέχρι την πρωτοβουλία του Αρχιεπισκόπου να παραχωρήσει τις αίθουσες των Ιερών Ναών, ώστε να χρησιμοποιηθούν ως εμβολιαστικά κέντρα. Προσβλέπω στην επίσκεψη του Παναγιωτάτου φέτος, ο οποίος θα ευλογήσει τη χώρα μας με την παρουσία του — επομένως είμαι βέβαιος ότι το 2022 θα είναι μια ξεχωριστή χρονιά για όλους μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων