21/12/2021 21/12/2021 Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Πάντων Camden Town λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, την Κυριακή προ των Χριστουγέννων. Μετά του Σεβασμιωτάτου συλλειτούργησαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. κ. Νικόδημος Αναγνωστόπουλος και ο ιερατικώς Προϊστάμενος του Ναού κ. Γεώργιος Ζαφειράκος, τον οποίο ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος για την επέτειο 48...
21 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:17

Νέος Διάκονος στους Αγίους Πάντες Camden Town

Διαδώστε:
Νέος Διάκονος στους Αγίους Πάντες Camden Town

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Πάντων Camden Town λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, την Κυριακή προ των Χριστουγέννων.

Μετά του Σεβασμιωτάτου συλλειτούργησαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. κ. Νικόδημος Αναγνωστόπουλος και ο ιερατικώς Προϊστάμενος του Ναού κ. Γεώργιος Ζαφειράκος, τον οποίο ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος για την επέτειο 48 χρόνων ιεροσύνης.

Ο Σεβασμιώτατος παρουσίασε επίσης στους πιστούς τον νέο Διάκονο που θα υπηρετεί στον Ι. Ναό, κ. Κωνσταντίνο Μαμούρη, στον οποίο επίσης ευχήθηκε ευλογημένη διακονία, δύναμη και υπομονή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων