10/07/2020 10/07/2020 Κατόπιν αδείας και ευλογίας του Οικουμενικού Πατριάρχου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας, την Παρασκευή, 10 Ιουλίου, θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό και το Σάββατο, 11 Ιουλίου, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα προεξάρχει της Θείας Λειτουργίας επί τη πρώτη επετείω της αγιοκατατάξεως του Αγίου Σωφρονίου στην Ιερά Μονή Τιμίου...
10 Ιουλίου, 2020 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2020 - 15:16

Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων για τη μνήμη του Αγίου Σωφρονίου του Essex

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων για τη μνήμη του Αγίου Σωφρονίου του Essex

Κατόπιν αδείας και ευλογίας του Οικουμενικού Πατριάρχου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας, την Παρασκευή, 10 Ιουλίου, θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό και το Σάββατο, 11 Ιουλίου, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα προεξάρχει της Θείας Λειτουργίας επί τη πρώτη επετείω της αγιοκατατάξεως του Αγίου Σωφρονίου στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Essex.

Την Κυριακή, 12 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα προεξάρχει της Θείας Λειτουργίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου καί Αγίου Παΐσιου στο Lincoln.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων