14/02/2022 14/02/2022 Στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Λούτον προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας την Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας. Συλλειτούργησαν ο ιερατικώς Προϊστάμενος Πρεσβύτερος κ. Δαυίδ Σομαλλής και ο Αρχιδιάκονος κ. Γεώργιος Τσουρούς. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη χειροθεσία τριών Αναγνωστών που επανδρώνουν τα αναλόγια...
14 Φεβρουαρίου, 2022 - 13:26

Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων στον Άγιο Χαράλαμπο Λούτον

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων στον Άγιο Χαράλαμπο Λούτον

Στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Λούτον προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας την Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας. Συλλειτούργησαν ο ιερατικώς Προϊστάμενος Πρεσβύτερος κ. Δαυίδ Σομαλλής και ο Αρχιδιάκονος κ. Γεώργιος Τσουρούς.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη χειροθεσία τριών Αναγνωστών που επανδρώνουν τα αναλόγια του Ναού, των κυρίων Christian Botezatu, Christinel Herman και Fiorin Stefan, ενώ απέδωσε τιμητικό δίπλωμα στην κα Anna Griffiths για την επί σειρά ετών άμισθη προσφορά της στην ενορία και επ’ ευκαιρία των 45 ετών από της ιδρύσεως της Κοινότητος.

Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος εγκαινίασε παραπλήσια αίθουσα της ενορίας στην οποία παρατέθηκε γεύμα σε εορταστικό κλίμα.

Στο γεύμα που ακολούθησε ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πιστούς, τους νέους και τα παιδιά της κοινότητος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων