23/11/2022 23/11/2022 Τον Ιερό Ναό των Αγ. Νικολάου και Ξενοφώντος Λέστερ επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, όπου χοροστάτησε του Όρθρου και προέστη της Θείας Λειτουργίας. Συλλειτούργησαν ο Ιερατικώς Προϊστάμενος του Ι. Ναού π. Αντώνιος Σταυρινού και ο Αρχιδιάκονος Δρ Γεώργιος Τσουρούς. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο...
23 Νοεμβρίου, 2022 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2022 - 21:00

Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων στον Ιερό Ναό Αγίων Νικολάου και Ξενοφώντος Λέστερ

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων στον Ιερό Ναό Αγίων Νικολάου και Ξενοφώντος Λέστερ

Τον Ιερό Ναό των Αγ. Νικολάου και Ξενοφώντος Λέστερ επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, όπου χοροστάτησε του Όρθρου και προέστη της Θείας Λειτουργίας.

Συλλειτούργησαν ο Ιερατικώς Προϊστάμενος του Ι. Ναού π. Αντώνιος Σταυρινού και ο Αρχιδιάκονος Δρ Γεώργιος Τσουρούς. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε την χειροθεσία τριών αναγνωστών.

Ακολούθησε γεύμα που παρέθεσε η Κοινότητα προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου σε παραπλήσια αίθουσα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων