02/05/2020 02/05/2020 Θεία Λειτουργία, κεκλεισμένων των θυρών, τελέστηκε σήμερα στον Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας στο Λονδίνο. Στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας. Την ίδια ώρα με ανακοίνωσή της η Ιερά Αρχιεπισκοπή ευχαριστεί τους φιλόθεους συμπολίτες μας που αφειδώλευτα ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για τη συνδρομή των φιλανθρωπικών της δράσεων...
02 Μαΐου, 2020 - 15:55
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2020 - 15:59

Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων χοροστάτησε στη σημερινή Θεία Λειτουργία

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων χοροστάτησε στη σημερινή Θεία Λειτουργία

Θεία Λειτουργία, κεκλεισμένων των θυρών, τελέστηκε σήμερα στον Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας στο Λονδίνο. Στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας.

Την ίδια ώρα με ανακοίνωσή της η Ιερά Αρχιεπισκοπή ευχαριστεί τους φιλόθεους συμπολίτες μας που αφειδώλευτα ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για τη συνδρομή των φιλανθρωπικών της δράσεων κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, ενημερώνοντας παράλληλα όλους τους ανθρώπους καλής θελήσεως για τους μέχρι στιγμής καρπούς αυτής της φιλανθρωπικής προσπάθειας.

«Συνιστά αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα να αντικρίζουμε τις ενορίες μας να κινητοποιούνται και να συσσωματώνονται φιλανθρώπως και προσευχητικώς σε ομάδες δράσης προς συλλογή και διανομή ειδών πρώτης ανάγκης. Δοξολογούμε τον Τριαδικό Θεό που μας έδωσε την ευκαιρία να υπηρετήσουμε τους εμπερίστατους αδελφούς μας, όπως εντέλλεται ο Κύριός μας. Ο αγώνας δεν έχει τελειώσει, αλλά με πίστη, προσευχή και θυσιαστική αγάπη για τον πλησίον, θα ξεπεράσουμε την τεράστια αυτή πρόκληση των καιρών μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων