25/03/2023 26/03/2023 Πανηγυρικά εορτάστηκε ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 στην Ιρλανδία. Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Δουβλίνου, χοροστάτησε και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος. Μετά την καθιερωμένη Δοξολογία, ο Θεοφιλέστατος μετέφερε στο εκκλησίασμα τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας...
25 Μαρτίου, 2023 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2023 - 1:37

Ο διπλός εορτασμός της 25ης Μαρτίου στo Δουβλίνο

Διαδώστε:
Ο διπλός εορτασμός της 25ης Μαρτίου στo Δουβλίνο

Πανηγυρικά εορτάστηκε ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 στην Ιρλανδία.

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Δουβλίνου, χοροστάτησε και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος.

Μετά την καθιερωμένη Δοξολογία, ο Θεοφιλέστατος μετέφερε στο εκκλησίασμα τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Πρέσβης της Ελλάδος στο Δουβλίνο Μαγδαληνή Νικολάου.

Στο τέλος όλοι μαζί έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων