12/02/2022 12/02/2022 Με μεγάλη επιτυχία λειτουργεί το Ελληνικό Σχολείο της Κοινότητος της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Coventry στην Κεντρική Αγγλία. Το σχολείο απαρτίζεται από παιδιά κυρίως Ελληνοκυπριακής καταγωγής και είναι οργανωμένο σε τάξεις σύμφωνα με την ηλικία και το επίπεδο ελληνικών των μαθητών. Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 στους μαθητές μίλησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, τονίζοντας...
12 Φεβρουαρίου, 2022 - 13:45
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2022 - 13:51

Ο Επίσκοπος Μελιτηνής στο Ελληνικό Σχολείο του Coventry

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Μελιτηνής στο Ελληνικό Σχολείο του Coventry

Με μεγάλη επιτυχία λειτουργεί το Ελληνικό Σχολείο της Κοινότητος της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Coventry στην Κεντρική Αγγλία.

Το σχολείο απαρτίζεται από παιδιά κυρίως Ελληνοκυπριακής καταγωγής και είναι οργανωμένο σε τάξεις σύμφωνα με την ηλικία και το επίπεδο ελληνικών των μαθητών.

Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 στους μαθητές μίλησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, τονίζοντας την ανάγκη συστηματικής μελέτης των Ελλήνων ποιητών και της εντριβής στην νεοελληνική λογοτεχνία, ώστε να εμβαθύνουν στη γλώσσα και να καλλιεργήσουν τον ελληνικό τρόπο σκέψης. Επίσης αναφέρθηκε στο ιερό Ευαγγέλιο της Κυριακής και στην ανάγκη καθημερινής μελέτης των ιερών κειμένων από όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων